Joo, siis se leffa... No, lainattiin iitun kanssa yks leffa (silloin, kun iitu oli meillä yötä.) Niin, sen nimi oli joku Cabin Fever. Ja siinä joidenkin nuorten olisi pitänyt lähteä jonnekkin pienelle mökille rentoutumaan ja siellä olis pitänyt olla joku lihansyöjävirus... No, eihän siinä leffassa sitä sitten tapahtunutkaan. Vaan ne meni jollain porukalla jonnekkin ihme linnaan, mkä oli ennen ollut joku mielisairaala. Siellä sitten niitä tyyppejä alkoi kuolemaan, eikä mistään mökistä tietoakaan... Ja näyttelijätkin oli ihan eri ihmisiä, kuin leffassa ja siinä leffan kannessa. No äiti sit vei sen leffan sinne vuokraamoon ja ne katto sen läpi, niin joku oli vaihtanu ne nimikyltit ja kotelot. Me iitun kanssa sit katottiinkin ihan eri leffa, (joku pahuuden talo kai) kuin Cabin Fever.

Joo, no ei siinä kaikki. Äiti kun sai sieltä vuokraamosta hyvitykseski lainata yhen leffan ilmasiks, niin sitten se tietysti lainas jonkun aivan friikin leffan. Siinä sellai mies näki muka jumalalta sellasen enteen, että sen piti tappaa jotain ihmisiä, koska ne ei sit mukamas oikeasti ollutkaan ihmisiä, vaan jotain demoneita. (sen nimi oli joku Pahuuden kasvot.) No, siinä se mies sit tappoi niitä tyyppejä kirveellä, ja hehkutti sen kahdelle pojalleen, kuinka oikein se teki, ja että se ei oikeasti tapa niitä ihmisiä, se vaan tuhoaa demoneja... Voi tsiisus... No sitten se laitto sen pojat tappamaan niitä "demoneja" ja sitä rataa... Sitten se sai siltä jumalalta koko ajan lisää niiden "demonien" nimiä, mitä sen piti tappaa...

Joo, että näin mun viikonloppu. Toivottavasti jaksoitte lukea.

Tästä päivästä jotain;
No, me saatiin ne ruotsin kokeet. Meni sekin niin valtavan hyvin, joo... Ja sitten meil oli ne mantun kokeet. On tää aika kurjaa... Mä en ihan älynny niitä kaikkia tehtäviä. Mut ei se mitään. Joo, sit me päästiin koulusta ja mun piti käydä hakemassa luokanvalvojalta uusi valinnaisainaelappu, kun edellisen tapani mukaan hävitin. Sit tultiin iitun kanssa meille. Ja äsken se lähti pysäkille. Ei sit muuta.

Jatkoja.